loading

A sokoldalú személyszállítók.

Háromfél hossz, kétféle magasság és teljes mértékben rugalmas konfigurálhatóság. A 6-16 utas szállítására alkalmas Opel Movano Kombi és Busz az Ön szolgálatába állítja a jellegzetes, modern formatervezést.

Jó megjelenésű hatékonyság.

Minden Movano jól néz ki, de a Kombi és Busz változatot nagy, sötétített oldalsó ablakai még stílusosabbá teszik. A széles kiállás, a hangsúlyos sárvédőívek és általános eleganciája révén üzleties megjelenést kap. A szélesen nyíló ajtók megkönnyítik a beszállást. Bent ugyanez a helyzet. Maximális tér, amely az Ön igényeinek megfelelően lehet luxust sugárzó vagy pragmatikus. Átalakítása rendkívül egyszerű. Kényelmesen szállítható vele a nagycsalád, szállodai vendégek, sport- vagy projektcsapatok – a Movano praktikusan elegáns és jellegzetes kialakítású.

Opel Movano – Kombi

Kombi

Néha a személyszállítás kap kiemelt szerepet, néha a rakodótér. Legtöbbször azonban mindkettő. Könnyedén átalakítható utasterével és rakterével az Opel Movano Kombi ideális megoldást nyújt. Hat és kilenc üléses verziója is kapható, kétféle hosszváltozatban és kétféle tetőmagassággal – igazán sokoldalú munkatárs.

Opel Movano – Busz

Busz

Az Opel Movano Busz tágas elhelyezést biztosít 16 vagy 17 személynek. Az utastér optimálisan elérhető, kényelmes elrendezésben tartalmaz eltolt kettős üléseket az utasfolyosó egyik oldalán, és egyes üléseket a másik oldalán. A teljesen kárpitozott belső tér, a magasra szerelt csomagtartók, az utastér-világítás és a külön rendelhető szabályozható szellőzőnyílások célja, hogy még a hosszabb utakat is élvezetesebbé tegyék. A szélesre nyíló oldalajtó alapfelszereltségként elektronikusan üzemeltethető fellépővel könnyíti meg az utasok beszállását, ami az opcionális elektromos működtetésű tolóajtóval még tovább fokozható.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

*A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), mely biztosítja az egyéb járművekkel való összehasonlíthatóságot. 2017. szeptember 1-től egyes új járművek üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatait az új WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) szabályozás szerint határozzuk meg, és a kapott értékeket visszakonvertáljuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében. A legfrissebb adatokért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

** A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabályozás szerint kerültek meghatározásra, a kapott értékeket pedig visszakonvertáltuk NEDC szerinti értékekké, az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében (a 715/2007, a 2017/1153 és a 2017/1151 EK rendeleteknek megfelelően).

Az értékek meghatározása során az egyéni vezetési stílust, a vezetési körülményeket, az extra felszereltséget, illetve a változó típusú és méretű gumiabroncsokat nem vettük figyelembe. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokkal kapcsolatos további részletekért tekintse át tájékoztató anyagunkat, mely minden márkakereskedésben elérhető.

*** H-gáz, m3/100 km.

**** A BlueInjection-technikával felszerelt járművek rendszeres AdBlue®-utántöltést igényelnek, akár egy szervizintervallumon belül is. A fedélzeti számítógép jelzést ad, ha a folyadék utántöltésére van szükség. Részletek: http://www.opel.hu/tools/adblue/adblueinfo.html

A feltüntetett árak kedvezményes árak, melyek légkondicionáló megrendelése esetén érvényesek. A légkondicionáló árát a feltüntetett összegek már tartalmazzák. Részletekért és egyedi árajánlatért érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a weboldal tartalma pontos és naprakész legyen, de nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy veszteségért, amely a weboldal tartalmára hagyatkozásból fakad. Előfordulhat, hogy a termék bevezetése óta bekövetkezett változások miatt nem pontos a weboldal néhány információja. Néhány leírt vagy bemutatott felszerelés csak bizonyos országokban vagy csak felár ellenében kapható. Az Opel fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a termékspecifikációkat. Az Ön országában érvényes aktuális termékspecifikációért keresse fel Opel márkakereskedőjét.
Ugrás az oldal tetejére