loading

Az Opel IDS programja (Nemzetközi és diplomáciai értékesítés) különleges szerződési feltételeket és nemzetközi szintű támogatást biztosít az Opel magán és hivatali járművek beszerzéséhez.

IDS ügyfeleink közé elismert nemzetközi szervezetek, diplomáciai testületek tagjai vagy az EU hadügyekkel foglalkozó képviselői tartoznak.

Részletekért keresse munkatársainkat.

HÍVJON MINKET!

Kapcsolat

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse az Opel Fábiánt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére