loading

Opel Combo Life, Zafira és Vivaro Combi egész családjának!


Ezeket a modelleket az Opel tulajdonképpen azért tervezte és hozta létre, hogy a nagycsaládosok számára is biztosítva legyen a tökéletes kényelem és biztonság a mindennapok, a hétvégi utazások és kirándulások, vagy a hosszabb nyaralások során is.

Válassza ki saját kedvencét, és legyen öné családtámogatási kedvezménnyel!

A legalább 3 gyereket nevelő családok számára júliustól 2,5 millió forintos összegű támogatás jár a legalább hétüléses új autók vásárlására.**

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

Vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Az Opel Zafiráról gyönyörűen megtervezett, letisztult és megújult külseje, valamint innovatív megoldásai mellett azt fontos kiemelnünk, hogy tágas utastere ellenére hasonlóan könnyen és élvezetesen vezethető, mint bármelyik átlagos méretű személyautó. 

A prémium anyagokból és fejlett csatlakoztathatóságú infotainment rendszerből felépülő belső tér az egész család számára maximális kényelmet nyújt, valamint mindenki számára biztosítja a remek szórakozástebben a kellemes komfortban.  

A legújabb vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően teljes biztonságban tudhatja magát és egész családját is bármilyen úton, sokoldalú üléselrendezésének hála pedig az aktuális úthoz és az utasok számához igazíthatja az utastér és a raktér arányát.


Tekintse meg raktárkészletünket!


opel zafira ajanlat*a kép csak illusztráció

Fejlett biztonsági rendszer

Az Opel Eye szemmel
tartja az utat, a ráfutásos
ütközésfigyelmeztetés
pedig az ön előtt haladó járműhöz
való távolságát érzékeli.
Tudja az egész családját teljes biztonságban!
Intelligens infotainment

Csatlakoztasson okostelefont a
Radio R4 IntelliLink
csatlakozójához,
és használja legfontosabb alkalmazásait
a Zafira 7
colos kijelzőjének segítségével! 
Rugalmas ülésrendezés

A Flex7Plus ülésrendszernek
köszönhetően
minden helyzetben
megtalálhatja a tökéletes üléselrendezést.

Alakítsa autója második sorát
tágas társalgóvá,

vagy hajtsa le a hátsó üléseket,
hogy több hely

maradjon csomagjainak!
A lehetőség az ön kezében van!

Próbálja ki ezt az innovatív családi járművet!

Jelentkezzen tesztvezetésre!

opel zafira családtámogatás ajánlat
*a kép csak illusztráció

Tekintse meg Zafira raktárkészletünket! 


Az Opel Southeast Europe Kft. és az Opel Fábián fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az Opel Fábiánnál elérhetők. A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel az Opel Fábiánt. **Kormányrendeletet (45/2019 (III. 12.): A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/8df1cd00eb92a1a572206a7d837511ec6bc27ed4/letoltes

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére