loading

Opelek az egész családjának!


Ezeket a modelleket az Opel tulajdonképpen azért tervezte és hozta létre, hogy a nagycsaládosok számára is biztosítva legyen a tökéletes kényelem és biztonság a mindennapok, a hétvégi utazások és kirándulások, vagy a hosszabb nyaralások során is.

Válassza ki saját kedvencét, és legyen öné családtámogatási kedvezménnyel!

A legalább 3 gyereket nevelő családok számára júliustól 2,5 millió forintos összegű támogatás jár a legalább hétüléses új autók vásárlására.**

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal:

Vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Opel Zafira Life - Sokoldalúság újragondolva

Az új formatervvel rendelkező, rengeteget innovatív megoldást kínáló Opel Zafira Life legnagyobb erénye a sokoldalúság. Amellett, hogy akár 9 utast is szállíthat benne, átalakítható utasterének köszönhetően pakolási hossza is növelhető. Ez azt is jelenti, hogy akár 6-7 ember is kényelmesen befér a csomagok mellé! 


Prémium anyagokból készült belső tere az egész család számára tökéletes kényelmet nyújt, míg fejlett infotainment rendszerének és remek csatlakoztathatóságának hála mindenki maximális komfortban szórakozhat az út közben. Erről hivatottak gondoskodni például a masszásülések és az adaptív sebességtartó.  

A csomagtérajtó nyitható ablaka a pakolást is könnyűvé teszi, míg a belső tér a kétzónás klímának köszönhetően tökéletes hőmérsékletben utazhatunk.

 

Üzemanyag-fogyasztás, l / 100km: alacsony sebességnél 12–6,4, közepes sebességnél 7,4–5,4, magas sebességnél 6–5, nagyon magas sebességnél 6,7–6, kombinált 7,4–5,6
CO₂-kibocsátás, g / km: alacsony sebességnél 315–168, közepes sebességnél 195–142, magas sebességnél 158–131, nagyon magas sebességnél 176–158, kombinált 193–147
Az Opel Southeast Europe Kft. és az Opel Fábián fenntartják a jogot az ajánlatok megváltoztatására, illetve visszavonására. Részletek és konkrét árajánlatok az Opel Fábiánnál elérhetők. A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel az Opel Fábiánt. **Kormányrendeletet (45/2019 (III. 12.): A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/8df1cd00eb92a1a572206a7d837511ec6bc27ed4/letoltes Az akció 2019.12.31-ig érvényes.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére