loading

Budaörsi Opel márkaszervizünk folyamatosan működik, így amennyiben gépjárműje meghibásodik, szervizelésre szorul, vagy akár a kötelező szerviz aktuálissá válik, úgy kollégáink házhoz mennek* az autóért és a szervizelés után visszavisszük Önnek.

 

Keresse kollégáinkat telefonon vagy online felületen!

+36 23 802 822           Kapcsolat

 

Kollégáinkkal történt egyeztetés után a megbeszélt címre elmegyünk járművéért és szervizelés után visszavisszük Önnek, természetesen a legnagyobb higiénia odafigyelés mellett.
Jelentkezzen be szervizünkbe!

 

Bejelentkezem a szervizbe!

 

Tekintse meg szervizünk néhány kiemelt szolgáltatását:

 

Általános gépjármű ellenőrzések

Az Opel járművei kiváló teljesítményt és csúcsminőséget képviselnek. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, azt javasoljuk minden autótulajdonosnak, hogy rendszeresen ellenőriztessék járművüket. Különösen közvetlenül évszakváltás vagy egy hosszabb út előtt jelent értékes segítséget az Opel szervizben történő átvizsgálása.

Kattintson a képre és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! 

 

Kerékcsere eredeti tárcsákkal és abroncsokkal

Kereskedésünkben ízlésének és igényeinek megfelelően választhat az eredeti Opel keréktárcsák, továbbá négyévszakos-, téli- és nyári gumiabroncsok, illetve komplett téli kerekek és hóláncok széles választékából. Az Ön és az Önnel együtt utazók, valamint az Opel járműve biztonsága érdekében bízza az Opel Fábiánra a gumiabroncs szereléssel és tárolással kapcsolatos teendőket!

Kattintson a képre és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit!  

 

Jármű állapotfelmérés

Az akár 10.000 alkatrészből álló autók rendkívül összetettek. Az Ön biztonságát szem előtt tartva, tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik* járművét minden** szervizlátogatás alkalmával. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy Opelje csúcsformában van, függetlenül attól, milyen messze kíván menni vele.

Kattintson a képre és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! 

 

Műszaki vizsga

Saját és mások biztonsága érdekében közlekedni csak megfelelő műszaki állapotú járművel szabad. A jó műszaki állapot fenntartása érdekében a járművet időszakos műszaki vizsgálaton kell bemutatni, ahol hozzáértő szakembereink megállapítják, hogy rendben vannak-e a legfontosabb alaktrészek, illetve hogy közlekedésre alkalmas-e vagy sem. Mindemellett értékmegőrzés szempontjából is fontos a rendszeresen karbantartott jármű.

Kattintson a képre és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! 

 

*Ez a szervizszolgáltatás Budaörs és annak 30 km-es vonzáskörzetére vonatkozik a hazai járványügyi helyzet végéig, illetve visszavonásig. A szolgáltatást a Fábián Kft. budaörsi Opel márkaszervize nyújtja.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére