loading

 

e-Fabian logo

Nézze meg raktárkészletünket és válassza ki az Önnek ideális modellt.

 Raktárkészletünk

 

Minden ügyfelünknek javasoljuk, hogy mielőtt meghozza a döntését, a szalonunkban nézze meg az autót, ahol az értékesítő kollégákkal lehetőségük van megbeszélni a mindennapi használat során felmerülő igényeket, illetve a lehető legkedvezőbb ajánlatot tudjuk adni Ügyfeleink részére.

 

Várjuk Önt szalonunkba vagy keressen bennünket online!

 

Értékesítő kollégánkkal így egy előre egyeztetett időpontban, illetve platformon lehetőségük van a részleteket megbeszélni, és megnézni az autót.

Amennyiben mindenképpen szeretné kipróbálni a kiválasztott modellt, úgy a tesztvezetést szigorú higiénia szabályok* betartása mellett tudjuk biztosítani.

Nézze meg raktárkészletünket és küldje el nekünk a kiválasztott modellt weboldalunkon keresztül vagy chaten. Kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és máris tudják egyeztetni az időpontot.

 

Várjuk megkeresését a +36 23 802 822-es telefonszámon, chaten, weboldalon, emailen vagy Skype-on keresztül!

 

Opel Fábián raktárkészlet * A kép illusztráció.

*A tesztvezetés során csak az ügyfél és az Őt kísérő értékesítő kolléga tartózkodhat. Az ügyfél és az értékesítő részére is kötelező a maszk (illetve a száj- és orr eltakarása), valamint a gumikesztyű viselete. Szeretnénk megkérni az ügyfeleinket, hogy az Ön egészsége és kollégáink egészsége érdekében amennyiben betegnek érzi magát, úgy a személyes látogatást egy későbbi időpontra javasoljuk áthelyezni.
A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére